vrijdag 11 november 2011

Boekpresentatie 'Leven en werken in verbondenheid'

Het is geen toeval dat Lisette Peulen en uitgever Piramidions de elfde van de elfde uitkozen voor de presentatie van haar boek "Leven en werken in verbondenheid, onderweg in organisaties van de nieuwe wereld'.



In dit boek geeft Lisette Peulen hoopvolle voorbeelden uit haar eigen zoektocht als organisatiedeskundige. Daarnaast toont zij aan met nieuwe wetenschappelijke inzichten waartoe een bewust geworden mens, team, organisatie in staat is, indien we 'leven en werken in verbondenheid'. Het boek roept op het heft in eigen hand te nemen, want, zo schrijft ze, 'de werkelijke verandering komt voort uit elk mens, op elke positie, die zijn verantwoording neemt voor een liefdevolle, waarden-volle organisatie'. Niet om de wereld te redden, maar eenvoudig omdat dit onze fundamentele natuur is.

dr. Herman Wijffels schrijft over dit boek:
"Leven en werken in verbondenheid is niet alleen een maatschappelijke noodzaak, het is in toenemende mate een voorwaarde voor winstgevendheid en continuïteit. Dit is een boek over wat ondernemen in deze tijd inhoudt"

Lisette Peulen (1961) is organisatiekundige, trainer persoonlijke ontwikkeling en dichteres. Ze leeft en werkt in Limburg. Ze ontwikkelde o.a. het concept 'De ronde tafel organisatie' en 'Gedanste Gedichten'.
http://www.lisettepeulen.com/

...en ik volg haar graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten